Våra HR-tjänster

Rainbow Maker HR Stockholm 4

En positiv och hälsosam arbetsmiljö är avgörande för att skapa en produktiv arbetsplats. Med hjälp av vår HR-tjänst förbättrar vi arbetsmiljön genom att utreda konflikter och ärenden gällande kränkande särbehandling.

Förbättring av arbetsmiljön är en HR-tjänst som syftar till att skapa en positiv, produktiv och hälsosam arbetsmiljö för alla medarbetare. Genom att utreda konflikter och ärenden gällande kränkande särbehandling.

En positiv arbetsmiljö är en grundläggande förutsättning för ett framgångsrikt företag. Genom att ge stöd till medarbetare och arbetsgivare i konflikter och förbättra samarbetet och kommunikationen mellan kollegor, främjar HR en trygg och respektfull arbetsplats som stimulerar både trivsel och produktivitet.

Rainbow Maker kan också hjälpa till att utveckla policyer och processer som skapar struktur och trygghet för vad som gäller på en arbetsplats. Genom att fokusera på att skapa en sund och stödjande arbetsmiljö kan HR bidra till att förbättra bolagets image och attraktivitet på arbetsmarknaden.

Några delar vi hjälper till med:

  • Konflikthantering och medling för att lösa konflikter på arbetsplatsen
  • Stöd och rådgivning till medarbetare och ledare som upplever stress eller andra utmaningar
  • Riskbedömning av arbetsmiljön och rekommendationer för att förbättra den
  • Utveckling av policys och riktlinjer för en hälsosam och positiv arbetsmiljö
  • Stöd i frågor gällande företagshälsovård och liknande förebyggande hälsoinitiativ

Frågor och svar

Ja, det gör vi och vi stormtrivs. Vi är helt obundna till bransch men har stor erfarenhet från över 20 branscher. Det gör att vi kan hitta synvinklar till frågeställningar som man normalt inte har tillgång till.

Okej, det kan vi hjälpa er med. Från uppsägningssamtal, till förhandling och anställningsavtal.

Okej, det kan vi hjälpa er med. Från uppsägningssamtal, till förhandling och anställningsavtal.

Det ger oss total frihet att med våra metoder bygga upp er HR utifrån era önskemål och visioner. 

Det är mer vanligt än många tror. Vi har lång erfarenhet av att styra upp och strukturera HR så den blir så effektiv och självgående som möjligt.

Vi kan antigen gå in på konsultnivå och styra upp så ni har en grundläggande struktur och arbetsmetoder för att driva HR framåt. Eller så kan vi hjälpa till med att rekrytera, anställa eller täppa till tillfälliga arbetsbelastningar genom Interim. Hör av dig så berättar vi mer. 

Vi har metoder och modeller för att arbeta med sjukfrånvaro och minska den till rimliga nivåer. Vi arbetar brett genom kartläggning av sjukfrånvaro, inledande samtal, genomgång av sjuknivåer, VAB, rehabilitering med mera och skapar en individuell plan på återkomst i arbete så snabbt som möjligt och samtidigt minimera risk för längre tids sjukfrånvaro. 

Vi arbetar idag med flera starups i tillväxtfas. Vi har upparbetade arbetsmetoder som gör hela arbetet effektivt och bygger på er vision med hur ni ser på HR i stort.

Det kan vi hjälpa till med. Det finns flera sätt att göra det på, dels kan vi avsätta egna resurser till att hjälpa er, eller så kan vi rekrytera medarbetare till er, alternativt anställa en Interimkonsult under en tid. 

Vi utgår från Stockholm, men kan rekrytera medarbetare och Interim över hela landet.

Ska vi prata ihop oss hur vi tar er till nästa nivå?

Vi förstår att du vill prata med oss och vi vill naturligtvis också prata med er — därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att kontakta oss. Du kan välja mellan att maila, ringa, följa eller anlita oss.

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!