top of page

Om oss

_N8A6196.jpg

Kort presentation om Kristina Lindman:

Min erfarenhet från ledarskapets utmaningar kommer från många år som säljare, egenföretagare, kundservicechef och såklart inom HR-området i många år. Jag har verkat inom flera olika branscher, både den privata sektorn och i den offentliga. Jag har verkat i både ledningsgrupper, styrelser och även ideella föreningar.

För mig handlar ledarskap om att med närvaro och beteende påverka i rätt riktning och skapa en ansvarsfull och positiv arbetsmiljö. Därför bör ledarskapet vara individanpassat och anpassas till rådande situation. Det kräver insikt och kunskap hur olika ledarbeteenden påverkar individen i olika situationer. Rollen som ledare innebär att hela tiden vilja utvecklas. Ingen vet hur morgondagen ser ut, vilket ställer krav på oss att vara mycket mer flexibla, förändringsbenägna och samarbetsvilliga.

Syfte och mål med ett samarbete är att skapa affärer och min insats ska gynna mina kunders affärer.

Min vision är att tjänsten HR Support ska vara det självklara valet för såväl små som medelstora bolag som behöver tjänster inom HR i hela Sverige från norr till söder.

HR Support ska leverera:

Kvalitet – Tillförlitlighet – Engagemang

Kvalitet

Med kvalitet menas att mina kunder och samarbetspartners alltid kan lita på att vi levererar högkvalitativa tjänster. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens.

Tillförlitlighet

Med tillförlitlighet menas med att vi finns för våra kunder när helst de behöver och prioriterar deras behov.

Engagemang

Vårt engagemang innebär inte bara att vi ska leverera det som efterfrågas, utan även identifiera och lösa våra kunders behov. Att alltid sträva efter att överträffa det som förväntas av oss som samarbetspartner.

 

Ett kvalificerat HR arbete är en av de viktigaste konkurrensfördelarna för ett bolag. Vi vill förenkla din vardag med ett personligt engagemang, hög kvalité och trovärdighet så att bolaget kan ägna sig åt er kärnverksamhet.

RAINBOWMAKER AB vill bidra till er tillväxt och ökad lönsamhet för ditt bolag och vill vara din självklara samarbetspartner!

bottom of page