Våra HR-tjänster

Rainbow Maker HR Stockholm 11

Med Rainbow Maker som din partner kan du känna dig trygg i att vi tar hand om alla formella aspekter av rekryteringsprocessen. Vi använder den kompetensbaserade metoden för att hitta kandidater med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet som passar perfekt in i din verksamhet och kultur.

Vi använder den kompetensbaserade metoden för att säkerställa att vi hittar kandidater med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet för att passa in i din verksamhet och kultur. Vi tar oss också an alla aspekter av rekryteringen, såsom intervjuer, bedömningar, förmåner och kontrakt, för att säkerställa en smidig och stressfri process för både företaget och den nya anställde.

Vi förstår att rekryteringsprocessen kan vara tidskrävande och stundtals stressig för företag, därför tar vi hand om alla aspekter av rekryteringen för att säkerställa en smidig process för både företaget och den nya anställde. Vi hanterar allt från annonsering och urval till intervjuer, bedömningar, förmåner och kontrakt.

Vi är mycket noga med att skapa en positiv och professionell upplevelse för alla inblandade i rekryteringsprocessen. Genom att outsourca din rekrytering till oss på Rainbow Maker kan du vara säker på att du får tillgång till en effektiv och pålitlig rekryteringsprocess. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att vi hittar rätt kandidat för din organisation, vilket kan spara både tid och pengar på lång sikt.

Några delar vi hjälper till med:

  • Skapa en detaljerad kravprofil för att identifiera vilka kompetenser och erfarenheter som krävs för den aktuella tjänsten
  • Annonsera och marknadsföra jobbannonserna för att attrahera rätt kandidater
  • Söka igenom ansökningar och välja ut de bästa kandidaterna att gå vidare med
  • Utföra telefonintervjuer för att försäkra oss om att kandidaterna uppfyller grundläggande krav
  • Anordna personliga intervjuer för att lära känna kandidaterna bättre och bedöma deras personlighet och kulturella lämplighet
  • Genomföra referenstagning för att verifiera kandidaternas erfarenhet och prestationer
  • Utarbeta anställningsavtal och andra dokument för att formalisera anställningen
  • Introducera den nya medarbetaren till företaget och förse dem med nödvändig information och utbildning inför deras första dag

 

Dessa är bara några av de viktigaste stegen i vår rekryteringsprocess, som alla arbetas igenom noggrant för att säkerställa att vi hittar rätt kandidater som passar in i din organisation och bidrar till dess tillväxt och framgång.

Frågor och svar

Ja, det gör vi och vi stormtrivs. Vi är helt obundna till bransch men har stor erfarenhet från över 20 branscher. Det gör att vi kan hitta synvinklar till frågeställningar som man normalt inte har tillgång till.

Okej, det kan vi hjälpa er med. Från uppsägningssamtal, till förhandling och anställningsavtal.

Okej, det kan vi hjälpa er med. Från uppsägningssamtal, till förhandling och anställningsavtal.

Det ger oss total frihet att med våra metoder bygga upp er HR utifrån era önskemål och visioner. 

Det är mer vanligt än många tror. Vi har lång erfarenhet av att styra upp och strukturera HR så den blir så effektiv och självgående som möjligt.

Vi kan antigen gå in på konsultnivå och styra upp så ni har en grundläggande struktur och arbetsmetoder för att driva HR framåt. Eller så kan vi hjälpa till med att rekrytera, anställa eller täppa till tillfälliga arbetsbelastningar genom Interim. Hör av dig så berättar vi mer. 

Vi har metoder och modeller för att arbeta med sjukfrånvaro och minska den till rimliga nivåer. Vi arbetar brett genom kartläggning av sjukfrånvaro, inledande samtal, genomgång av sjuknivåer, VAB, rehabilitering med mera och skapar en individuell plan på återkomst i arbete så snabbt som möjligt och samtidigt minimera risk för längre tids sjukfrånvaro. 

Vi arbetar idag med flera starups i tillväxtfas. Vi har upparbetade arbetsmetoder som gör hela arbetet effektivt och bygger på er vision med hur ni ser på HR i stort.

Det kan vi hjälpa till med. Det finns flera sätt att göra det på, dels kan vi avsätta egna resurser till att hjälpa er, eller så kan vi rekrytera medarbetare till er, alternativt anställa en Interimkonsult under en tid. 

Vi utgår från Stockholm, men kan rekrytera medarbetare och Interim över hela landet.

Ska vi prata ihop oss hur vi tar er till nästa nivå?

Vi förstår att du vill prata med oss och vi vill naturligtvis också prata med er — därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att kontakta oss. Du kan välja mellan att maila, ringa, följa eller anlita oss.

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!