Våra HR-tjänster

Rainbow Maker HR Stockholm 9

Vi tar hand om personalfrågor så att du inte behöver. Med vår hjälp kan du navigera genom förhandlingar, anställningsförändringar och avveckling av anställningar med lätthet och trygghet. Läs vidare för att se hur vi kan avlasta din HR-avdelning och frigöra tid för din verksamhet att växa.

Vi hjälper till med och stöttar i lönerevisionsprocessen mellan arbetsgivare och medarbetare. Samtidigt som vi tar hand om detaljerna kring eventuella ändringar i anställningsformen. Vi stöttar också vid övergångar till annan avdelning och ser till att alla detaljer i samband med avveckling av anställning är väl reglerade.

Inom området personal och förhandling arbetar vi för att säkerställa att både arbetsgivare och arbetstagare känner sig trygga och nöjda med anställningsvillkoren. Genom att förhandla med arbetstagare om löneökningar och andra förmåner, hjälper vi till att upprätthålla en rättvis arbetsmiljö samtidigt som vi hanterar alla administrativa detaljer kring ändringar i anställningsformen.

Vid övergångar till annan avdelning eller avveckling av anställning, stöttar vi också både arbetsgivare och arbetstagare för att säkerställa en smidig övergång.

Några delar vi hjälper till med:

  • Förhandlingsstöd vid lönerevisioner
  • Stöd vid förändringar i anställningsformen
  • Rådgivning och stöd vid övergångar till annan avdelning eller avveckling av anställning
  • Hantering av personaldokumentation
  • Utbildning och rådgivning för ledare och chefer i personalfrågor
  • Coaching och rådgivning för medarbetare vid personliga frågor eller karriärutveckling

Frågor och svar

Ja, det gör vi och vi stormtrivs. Vi är helt obundna till bransch men har stor erfarenhet från över 20 branscher. Det gör att vi kan hitta synvinklar till frågeställningar som man normalt inte har tillgång till.

Okej, det kan vi hjälpa er med. Från uppsägningssamtal, till förhandling och anställningsavtal.

Okej, det kan vi hjälpa er med. Från uppsägningssamtal, till förhandling och anställningsavtal.

Det ger oss total frihet att med våra metoder bygga upp er HR utifrån era önskemål och visioner. 

Det är mer vanligt än många tror. Vi har lång erfarenhet av att styra upp och strukturera HR så den blir så effektiv och självgående som möjligt.

Vi kan antigen gå in på konsultnivå och styra upp så ni har en grundläggande struktur och arbetsmetoder för att driva HR framåt. Eller så kan vi hjälpa till med att rekrytera, anställa eller täppa till tillfälliga arbetsbelastningar genom Interim. Hör av dig så berättar vi mer. 

Vi har metoder och modeller för att arbeta med sjukfrånvaro och minska den till rimliga nivåer. Vi arbetar brett genom kartläggning av sjukfrånvaro, inledande samtal, genomgång av sjuknivåer, VAB, rehabilitering med mera och skapar en individuell plan på återkomst i arbete så snabbt som möjligt och samtidigt minimera risk för längre tids sjukfrånvaro. 

Vi arbetar idag med flera starups i tillväxtfas. Vi har upparbetade arbetsmetoder som gör hela arbetet effektivt och bygger på er vision med hur ni ser på HR i stort.

Det kan vi hjälpa till med. Det finns flera sätt att göra det på, dels kan vi avsätta egna resurser till att hjälpa er, eller så kan vi rekrytera medarbetare till er, alternativt anställa en Interimkonsult under en tid. 

Vi utgår från Stockholm, men kan rekrytera medarbetare och Interim över hela landet.

Ska vi prata ihop oss hur vi tar er till nästa nivå?

Vi förstår att du vill prata med oss och vi vill naturligtvis också prata med er — därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att kontakta oss. Du kan välja mellan att maila, ringa, följa eller anlita oss.

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!