Här skapar du din kravprofil till uppdrag för Rekrytering och Interim

Kul att du vill komma igång och anlita oss. Här nedan ger vi dig lite input som kan vara bra att känna till när du nu tar steget att anlita oss.

Detta kan du förvänta dig

Arbetet börjar direkt

När du fyllt i dina uppgifter så påbörjar vi på Rainbow Maker automatiskt uppdraget. Det betyder att du ingår avtal med oss för det givna uppdraget. En startkostnad kommer debiteras och våra allmänna villkor för tjänsten godkänns. 

Kontakt upprättas

Så snart uppdraget är igång kommer vi återkoppla er via mail eller telefon för att etablera en relation, då kan ni fylla på med mer information kring kravprofilen om ni önskar.

Kandidater + Intervjuer

Vi söker efter lämpliga kandidater och upprättar intervjuer löpande för att skapa ett urval som sedan presenteras för er.

Avtal skrivs mellan er

Ni avgör i slutfasen vilken kandidat som får uppdraget eller anställningen. Vi hjälper naturligtvis till med upprättande av anställningsavtal och ev. förmåner osv.

Bygg din kravprofil

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!