Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 13 mars 2023.

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Rainbow Maker AB (org.nr. 559240-9006)

Vi på Rainbow Maker AB värdesätter din integritet och vill att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, skyddar och delar personuppgifter i samband med vår verksamhet.

  1. Vilka personuppgifter samlar vi in? Vi samlar in personuppgifter som du lämnar till oss när du använder våra tjänster. Det kan inkludera namn, adress, e-postadress, telefonnummer och annan information som du lämnar till oss. Vi kan även samla in uppgifter från tredje part såsom referenser från arbetsgivare, offentliga register och sociala medier.

  2. Varför samlar vi in personuppgifter? Vi samlar in personuppgifter för att kunna utföra våra tjänster åt dig. Det kan inkludera att förmedla anställningar, hantera sjukdom och rehabilitering, ge stöd i arbetsmiljö- och konfliktfrågor, ge rådgivning i personal- och förhandlingsfrågor, erbjuda interimslösningar, rekrytera personal och ge HR-stöd. Vi kan också använda personuppgifter för att kommunicera med dig och informera om nya tjänster som vi erbjuder.

  3. Vilka rättigheter har du? Du har rätt att begära att få tillgång till dina personuppgifter som vi har lagrat. Du har också rätt att begära att dina personuppgifter rättas, raderas eller begränsas i användning. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter kan du kontakta vårt dataskyddsombud på kristina.lindman@rainbowmaker.se.

  4. Hur skyddar vi dina personuppgifter? Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förstörelse eller andra former av otillbörlig behandling. Endast de personer som behöver ha tillgång till dina personuppgifter för att utföra våra tjänster har tillgång till dem.

  5. Vem delar vi personuppgifter med? Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part såsom rekryteringsföretag, arbetsgivare och myndigheter om det är nödvändigt för att utföra våra tjänster eller om det krävs enligt lag.

  6. Ändringar i integritetspolicyn Vi kan komma att ändra denna integritetspolicy från tid till annan. Om ändringar görs kommer vi att publicera den uppdaterade versionen på vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar kring vår hantering av personuppgifter är du välkommen att kontakta vårt dataskyddsombud på kristina.lindman@rainbowmaker.se.

Ska vi prata ihop oss hur vi tar er till nästa nivå?

Vi förstår att du vill prata med oss och vi vill naturligtvis också prata med er — därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att kontakta oss. Du kan välja mellan att maila, ringa, följa eller anlita oss.

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!