Rainbow Maker drivs av Iris Lindman

Min erfarenhet från ledarskapets utmaningar kommer från många år som säljare, egenföretagare, kundservicechef och såklart inom HR-området i många år. Jag har verkat inom flera olika branscher, både den privata sektorn och i den offentliga. Jag har verkat i både ledningsgrupper, styrelser och även ideella föreningar.

För mig handlar ledarskap om att med närvaro och beteende påverka i rätt riktning och skapa en ansvarsfull och positiv arbetsmiljö. Därför bör ledarskapet vara individanpassat och anpassas till rådande situation. Det kräver insikt och kunskap hur olika ledarbeteenden påverkar individen i olika situationer. Rollen som ledare innebär att hela tiden vilja utvecklas. Ingen vet hur morgondagen ser ut, vilket ställer krav på oss att vara mycket mer flexibla, förändringsbenägna och samarbetsvilliga.

Vårt syfte är enkelt — HR ska inte vara ett hinder för tillväxt

En väl fungerande HR-avdelning är avgörande för en företags tillväxt och framgång. HR hanterar allt från rekrytering till anställningsavtal, löner och förmåner, personalutveckling, arbetsmiljö och mycket mer. En friktionsfri HR-process är därför nödvändigt för att undvika problem och fokusera på att utveckla affären.

Därför är vårt syfte på Rainbow Maker att HR inte ska vara ett hinder för tillväxt — en partner som tar hand om alla administrativa uppgifter och lagstadgade krav, kan du fokusera på kärnverksamheten och tillväxtmålen.

Ska vi prata ihop oss hur vi tar er till nästa nivå?

Vi förstår att du vill prata med oss och vi vill naturligtvis också prata med er — därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att kontakta oss. Du kan välja mellan att maila, ringa, följa eller anlita oss.

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!