Tjänstevillkor

Senast uppdaterad: 15 mars 2023.

Tjänstevillkor

Välkommen till Rainbowmaker AB:s tjänstevillkor. Genom att använda våra tjänster godkänner du våra villkor. Vi rekommenderar att du läser igenom dem noggrant innan du använder våra tjänster. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på hello@rainbowmaker.se.

Definitioner:

I dessa villkor hänvisar “Rainbowmaker”, “vi”, “oss” eller “vår” till Rainbowmaker AB, medan “beställaren” eller “du” syftar på personen eller organisationen som använder våra tjänster.

Beskrivning av tjänsterna:

  • HR-stöd: 
    Tjänsten HR-stöd omfattas av ett abonnemangsform som ger kunden ett antal timmar per månad att nyttja till frågeställningar avseende HR. Det kan handla om rekrytering och anställning, sjukdom och rehabilitering, lagkrav gällande rehabilitering, arbetsmiljö och konflikter, personal och förhandling, avtal och strukturer.
  • Rekrytering: 
    Tjänsten Rekrytering omfattas av ett enskilt uppdrag med fokus på vad beställaren (kunden) vill ha för profil. Beställaren kan antingen kontakta oss för att starta uppdraget eller skapa en kravprofil på rainbowmaker.se.
  • Interim: Tjänsten Interim omfattas av ett enskilt uppdrag med fokus på vad beställaren (kunden) vill ha för profil. Beställaren kan antingen kontakta oss för att starta uppdraget eller skapa en kravprofil på rainbowmaker.se.
  • CV-granskning: Tjänsten CV-granskning omfattas av ett enskilt uppdrag där beställaren skickar in sitt CV/Personliga brev och anger övrig information om vad de önskar uppnå med förändring i sitt CV. Vi levererar därefter en korrekt utfärdad CV i Word-, och PDF-format och skickar det till beställaren.

Ansvarsfriskrivning:

Rainbowmaker ansvarar för att utföra tjänsterna på ett professionellt sätt och i enlighet med branschstandard. Vi kan dock inte hållas ansvariga för eventuella skador eller förluster som kan uppstå vid användning av våra tjänster. Detta inkluderar eventuella förluster som kan uppstå till följd av felaktiga uppgifter eller information som lämnas av Rainbowmaker eller våra medarbetare, eller eventuella förluster som kan uppstå till följd av att användare förlitar sig på informationen som lämnats av Rainbowmaker. Användare är själva ansvariga för att göra en egen bedömning av informationen som lämnats av Rainbowmaker och för eventuella beslut som tas baserat på denna information.

Kundens ansvar:

För att RainbowMaker ska kunna utföra sina tjänster på ett korrekt sätt är det viktigt att kunden tillhandahåller korrekt och fullständig information om sina behov och önskemål. Kunden ansvarar också för att tillhandahålla eventuell ytterligare information som RainbowMaker kan behöva för att slutföra tjänsterna. Om det behövs ytterligare information från kunden för att slutföra tjänsterna kommer RainbowMaker att informera kunden om detta. Kunden ansvarar för att tillhandahålla all nödvändig information i tid för att undvika förseningar och fel i utförandet av tjänsterna.

Förtal av RainbowMaker:

RainbowMaker respekterar kundens yttrandefrihet och välkomnar feedback och förslag till förbättringar av våra tjänster. Klausulen som tidigare förbjöd kunden från att göra negativa kommentarer om RainbowMaker har tagits bort från tjänstevillkoren. Kundens åsikter och synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra våra tjänster och vår verksamhet.

Betalningsvillkor:

Betalning för RainbowMakers tjänster ska ske inom 30 dagar från fakturadatum, om inget annat avtalats. Fakturan kommer att skickas till kunden via e-post eller post. Kunden ansvarar för att betala fakturan i tid och på rätt sätt. För att underlätta betalning och säkerställa att betalningen når oss i tid, rekommenderar vi att kunden använder den angivna referensen på fakturan vid betalning. Om betalning inte mottas inom 30 dagar från fakturadatum kan RainbowMaker vidta åtgärder för att få betalningen. Det kan innebära att fakturan skickas påminnelser eller att ärendet överförs till en inkassobyrå eller kronofogdemyndighet. Kunden ansvarar för eventuella påföljder eller kostnader som uppstår till följd av en försenad eller utebliven betalning.

Uppsägning:

Alla våra tjänster omfattas av en 1 månads bindningstid. Uppsägningstid saknas.

Ändringar i villkoren:

RainbowMaker förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera våra villkor för tjänsterna utan att meddela beställaren. Ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och kunderna kommer att meddelas via e-post. Det är därför viktigt att beställaren regelbundet läser igenom villkoren på vår hemsida för att alltid ha uppdaterad information.

Kontaktuppgifter:

Du kan nå oss på hello@rainbowmaker.se för frågor eller support.

Ska vi prata ihop oss hur vi tar er till nästa nivå?

Vi förstår att du vill prata med oss och vi vill naturligtvis också prata med er — därför har vi gjort det så enkelt som möjligt för dig att kontakta oss. Du kan välja mellan att maila, ringa, följa eller anlita oss.

Uppdatera din HR-kunskap med vårt inspirerande nyhetsbrev!

Vill du bli HR-expert utan att ha en egen HR-avdelning? Eller är du redan en expert som vill vara uppdaterad? Anmäl dig till vårt inspirerande HR-nyhetsbrev idag! Få tips, råd och de senaste HR-nyheterna direkt i din inkorg. Bli en del av vårt HR-community nu!